?
Vše je mi líto
bitá jako žito -osudem
možná je to jen můj dojem,
Asi to chce najít cestu ven
Možná je to jen zlý sen,
Ze kterého brzy se probudím
A k nové Lásce svou touhu nabudím
Nebo radši spát mám dál?
Zrada stojí opodál,
Kdo byl ten co Naději mi vzal?
Možná Ten,který rychle to vzdal,
Nechtěl už bojovat o lepší žití
Je to jen trhlinka,zpraví se nití
Nebo jsem to vzdala já?
Nebo jsem bláhová?
-Kdo ví-
Komentáře (1)
Komentujících (1)