Anotace: Jen drobný zamyšlení... Sama jsem zatím v první fázi, a doufám, že ještě dlouho budu :D asi tu pomyslnou klec někam přivážu, a ona ta mrška prostě jednou nespadne... Však ona to vydrží :) Život je pes, ne? A ne jen k nám, lidem!
Celý život budeš hledat,poznávat a ztrácet.Ale proto je život krásný.Můžeš mi věřit,vím o čem píšu.
30.10.2008 14:58:00 | čertíček
Každý vztah prochází svým vývojem a potom přicházejí takovéhle otázky, máš pravdu a přehled o životě a pěkně je to popsané, člověk celý život nepřestává hledat, nepřestává se divit a nepřestává se ptát.
20.10.2008 20:46:00 | jita.1965
Gratuluji Ti, pokud si myslíš, že tu svou pomyslnou klec jsi schopná opravdu někde uvázat :-D ale báseň se Ti moc povedla, je krásná!
28.09.2008 12:35:00 | Komuna.cz
Moc se mi to líbí, někde se střídá - pravda - pravid. a neprav. rytmus, ale obsahově je strašně hezká. T.
St.
28.09.2008 12:25:00 | Zasněný básník