Na svatýho václava
Na svatýho Václava
časně se mi vstává,
pusto, temno všady
na výročí mrzké zrady.
Na svatýho Václava
kocovina se mnou mává,
každý jednou vystřízliví,
zprvu doufá, pak jen civí.
Na svatýho Václava
bolí duše, třeští hlava
a za dva dni Mnichov,
ten národa krchov.
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Churry, s.e.n, Triffid Kolbe, 6thSun, Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)