Mihotání
Moje duše mihotá se,
kdesi v hloubce myšlenek,
je tam sama a bojí se,
jak je všechno navenek
Ona tone kdesi v hlouby
a nemůže se zachytit,
ten proud ji táhne stále dolu,
má jí někdo zachránit??
Záchrana je možná blízko,
možná taky daleko...
Moje duše vůbec neví,
jak to všechno, jak je to...
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)