Pád
Něco padá,
hledím si na nebesa.
Noc je mladá,
nejsou to však tělesa.
Vzhůru koukám,
padá asi obloha.
V duchu broukám,
asi píseň pro boha.
Co se stalo?
To co padlo tak mě zabilo.
To se zdálo,
bylo to či nebylo?
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Douša
Komentáře (0)