Je krásná tahle báseň je z ní cítit Tvoje oduševnělost..kolik toho znáš..je to perfektní BRAVO!
29.09.2008 15:23:00 | Noc17
Mám Tě pod dohledem - v oblíbených.. :o)) A vím, že jsem vůbec neudělala špatně..Jen tak dál :o)
28.09.2008 17:23:00 | labuť
Saddová, jen pro osvětu, :) to není cizí slovo, to je název jednoho španělského mysu,v jejich mateřštině. to by se asi dost blbě překládalo. I když konec světa, jak by se to dalo přeložit... nezní to špatně, ale je to jakýkoliv konec světa. A ne ten konkrétní jeden jediný malý mys s majákem, kde je to naprosto úžasný. :)))
A moc díky za tip i za komentář.
28.09.2008 17:09:00 | Triffid Kolbe
grrrr, cizí slova v basnich nemam rada, ale to jedno prehlidnu, jinak je to sled neokoukanych slovnich spojeni, celkem k pocteni :) tudiz tipas :)
28.09.2008 14:31:00 | saddova