Co je lehčí - dostat se na vrchol tibetských hor v Číně nebo sám v sobě (chtěl ybch obojí)? Stip ;-)
03.10.2008 12:28:00 | Chancer
V Tibetu jsem nikdy nebyl...ale představuji si, jak stojím na jednom z těch tisíců vrcholků a obklopený mořem bílých špicí cítím tu blízkost - čeho vlastně? Nebe?...Boha?...Víry?...nebo zkrátka té nedefinovatelné Síly, vedle které jsme jen zrnka prachu u svých nohou...?
02.10.2008 18:52:00 | G.P.
To je nádherná básnička. Tibet v nás. Sama jsi ho našla.
A vystoupilas nad hřbety velehor. Paráda.
29.09.2008 13:42:00 | Marfuša