písnička v es moll
Anotace: je to vážně pravda...
prší rozmazané tváře
do hlíny jako do klína
tam
už bez mlhavé svatozáře
každá z nich tiše usíná
v dešti
pršívají
tváře
v dešti
do štěstí
i do neštěstí
svatí bez sošek u oltáře
očima barvy sedlin z kávy
sledují tmavou oblohu
a šeptavě trávě vypráví
o lidech, o sobě, o bohu
v dešti
pršívají
všichni
v dešti
do štěstí
i do neštěstí
ti, na které si vzpomeneš v písni
v es moll
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyle, denebrin, adida, Franti, Verena, Holis, katerina.johana, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)