Nač toho všeho?
Anotace: ja bych chtěla celosvětový mír..vím,že kdyby nebyla válka,nevážili bychom si míru, ale proč si nemůžeme vážit míru jen mezi přáteli, známými apod.?:-(Můj názor neovlivní celý svět ani mnoho lidí...ale stojím si za ním!
Proč lidé cizí,
milý, či nemilý.
Musí trpět za naše potěšení?
Nač různých válek
a sezení poslanců?
Zbraní, střílení, prolité krve?
Všichni lidé jsme,
ale jako dobytek chováme se.
Ubozí lidé,
ať děti všeho věku, starci,
či dospělí,
musejí umírat?
Nemuseli by
Proč je svět tak černobílý,
když tolik barev a možností nám nabízí.
K rukám našim, avšak složeným,
má vše tak blízko.
A přitom je to tak daleko.
Stačilo by,jen tu pazouru natáhnout!
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)