BEZ PLAMENE
Anotace: njn....tak to taky je..naštěstí ne u mě...
Ukaž ruce!
ty,co lpí na nich krev.
Ukaž ruce,honem!
Teď ?
Ano, hned teď.
Jsi zrůda!
jen raníš srdce druhých,
Jen přátele své omámíš
a pak..
a pak se na ně vykašleš
Ukaž srdce!
no samozřejmě,
z kamene!
Ukaž duši,
no samozřejmě,
bez plamene.
Tvá svíčka zhlasla,
už kdysi dávno.
zbyla jen temnota.
Hledej sirky děvče,
temnota je zrádná
a lehko se v ní ztrácí!
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Lissa, teranosaur, Bíša, shakespeares
Komentáře (2)
Komentujících (2)