Křičící doteky
zakloněná hlava
ruce bez citu
na podlaze číše vína
obrázek Madony
zčernalé záclony
v rohu pavučina
ponuré tóny
vytí za okny
spása ve slibu
modravá nahota
dech v závojích
spirály pohybu
tichý pláč nad ránem
vyrytý v omítce
člověkem
bez srdce
návraty
je pozdě
Přečteno 390x
Tipy 35
Poslední tipující: Raduzk, Churry, Levandule, Iva Borecká, zzlatý, Actafool, enigman, labuť, janewe, Myrja, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)