Podívám se do vesmíru
Anotace: Zamknu zlobu do papíru, klíčem, jenž již reziví
Setřu inkoust z mojí tváře,
neb zaspal jsem zas u oltáře.
Papír zbraň a stůl můj chrám,
inkoust z pera roztírám.
Přemýšlím nad každým rýmem,
schovám se v nich napořád,
zabojuji se svým splínem,
nastolím si vlastní řád.
Zamknu zlobu do papíru,
klíčem, jenž již reziví,
podívám se do vesmíru,
kde ostatní mě nevidí.
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Erion Fate, Bíša, NikitaNikaT., Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)