Dvě psaní
12.7.2008
*
Poslal jsem ti malý psaní,
vlastní rukou napsaný,
umačkaný,
roztřesený,
a vcelku podle tebe
vlastně o ničem.
Jenom o tobě a mě,
o vztahu
a o přátelství,
o chybách
a o lásce,
blbejch vzpomínkách
a šťastnejch náhodách.
27.9.2008
*
Poslal jsem ti další psaní
o koncích
a začátkách…
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, Hannazka, Myrja, just me, Bíša, fuu
Komentáře (3)
Komentujících (3)