Anotace: po dlouhé odmlce už jsem snad zase trochu ve formě pro podprůměrnou tvorbu:-)) vzpomínka na pár dní v Paříži...
Skvělý popis situace. Na cestách jsem zažil něco takového - takový, řekněme: dotek nebe. Ale závěry z toho činíš v podstatě dobré (já tvrdím že to bylo jen propůjčení na čas).
31.01.2009 13:08:00 | dead-head