Vrcholy moře
Anotace: Z celého mého srdce Vám přeji štěstí v životě, které potřebujete. Štěstí, lásku, radost..
Za sladkého svitu hvězd,
já, poutník hledím do neklidného obrazu nebes.
Osamocené vlny moře v přívalu odhodlání,
doráží na nelítostné štíty kamenného pobřeží.
Avšak já snílek sním dál,
obklopen světem v němž jen žal a utrpení znám.
V dálce moře neklidně zpívá,
sladkému šumění příboje naslouchám.
Zavřu oči a naslouchám dál,
jasná melodie života mnou opět proniká,
když moře hmotnému světu se odvážně vzpírá.
A jak plyne čas,
píseň andělů zazní skrze moře zas.
Otevřu oči a pochopím,
že svět bez moří a oceánů,
je jako vyprahlá duše kráčející ve věčných temnotách..
Přečteno 473x
Tipy 12
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Liquid vamp, Jaromila, *whatsoever*, Triffid Kolbe, WAYWARD, Najla, Caracol, Bůchví...
Komentáře (4)
Komentujících (4)