KOUTOROH
Anotace: ...bláboly utahaného.
*
Dřepím
na bobku
v koutorohu
...
Pravoúhlé obzory
protnuté symetrálou
tyčí kroky
mezi úsečkami
...
Být - nebýt
jsem
...
Ohlédnout se
nelze
kout vpíjí chlad
...
V klíně mám teplo
prosakuje na povrch
chladne
ztrátou těla
...
Dopředu - dozadu
jdu
...
Nesouvislé myšlenky
nesou
souvislé věty
...
Zákoutí vzpomínek
dávno odhozených
zmírá
geniálními nápady
...
Ještě si to
pamatovat
*
Přečteno 293x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Anita Buchtová, LauraKošinová, Spadlá z nebe, Levandule, Myrja, Bíša, NikitaNikaT., Květka Š., Iva Borecká, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)