Půlnoční snění
Zdál ses mi!
I když tě neznám
Prchavý přelud
v zašlém zrcadle
mihnul se pod víčky
Dávný lovec na stopě
Žádná tvář, jen pocit
skoro zapomenutý
Pocit splašené krve
Zrychleného dechu
Představa prstů
plenících krajinu
rusých vlasů, bílé kůže
Každá buňka se chvěje
Napjaté struny harfy
jen je rozehrát
Amazonka toužící
být znovu lapena
Podrobena
Omámena
...
Mám tě jít hledat?
NE!
Počkám v úkrytu...
až znovu se objevíš
Divoká laň, co uniká
znovu a znovu v podrostu
Dokud mě nedostihneš
...
A večerní mlha už padá...
Přečteno 339x
Tipy 31
Poslední tipující: kroužek, Anita Buchtová, Levandule, poustevník Jirka, Churry, danielsoft, Myrja, Bíša, saddova, Noc17, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)