dobrej kšeft
Anotace: řekla mi, že si můžu přát cokoli...
Prodal jsem svoji duši.
Řekla mi, že si můžu přát cokoli.
A zatančila mi v lakovaných kozačkách na baru.
To mě dostalo.
Řekl jsem, že duše bude její.
Ale chci znát to zaříkávadlo.
Pouze to stačilo k tomu,
aby mě naučila ta vzácná slova.
Bylo třeba si je jen zapamatovat.
Takže je znám.
Ta slova, která Tě posunou zase o kousek dál.
Kousek po kousku.
Krok za krokem.
Dál…
Prostě půjdeš nahoru.
Na co ukážeš.
Se promění ve zlato.
Však uvidíš.
Pokud jí prodáš taky.
No.
Je to jenom na Tobě…
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, 6thSun, sioned, Myrja, Holis, saddova, WAYWARD, Jajas
Komentáře (3)
Komentujících (3)