To nejlepší na konec..tady by se dalo spíš říct že až po konci, ale budiž :-) Jsou to posvátné záhady...
03.10.2008 12:24:00 | Chancer
*
Rodíme se do světa otázek bez odpovědí
… které teprve až zmlkneme …
budou odpovězeny …
*
03.10.2008 08:52:00 | HarryHH
Monolog otázek ,pro otázky? .. a pochopení všehomíra ? Jinak hezky napsané.Vzhledem k otázkám vystanuvším po přečtení a rozhýbání mozkových buněk po ránu dávám Tip.:-)
03.10.2008 07:47:00 | jima
Nechtěl bych poslouchat dialog Tvého ukecaného nadvědomí s mým ukecaným nadvědomím...:-) To bychom měli na dlouhatánských deset tisíc světelných let...
02.10.2008 18:56:00 | G.P.
První dialog do toho můžeme zasáhnout-
ale druhý? Ten již neovlivníme,tak se snažme dokud můžeme.
29.09.2008 17:01:00 | s.e.n