Anotace: ...možná to ani nemá cenu číst....protože já se nesnažila psát básen...jenom sem si chtěla alespon trošku ulevit...od tý bolesti....
nejsi... Ono bude zase dobře, vím, že to zní jako prázdná fráze, ale věř mi. Per se, nikdo ti nedá nic zadarmo...
05.10.2008 15:45:00 | Erion Fate
Víš, člověk by se neměl podceňovat, myslím, že nejprve je potřeba porozumět sama sobě a pak druhým. Někdy je život svině, ale prostě se jít musí dál ...
29.09.2008 17:15:00 | NikitaNikaT.
hodnotit to nemuzu, basnicky se mi to prici,
Lidsky ne, je v tom bolest, city, zoufalstvi.. to,ale vis, proto si to nejspis psala, aby ses vypsala,ale to sic pomuze.. tak na hodku a pak je to zas tady..
Jed k ty babicce , vyser se na nej, kluku je na svete hromada..
29.09.2008 16:40:00 | saddova
Snad alespoň k tobě si najde štěstí cestu.
Hlavně, ať je to co nejdříve. Přeji ti ho
29.09.2008 15:59:00 | 0-0
Nejsi kráva... Jsi úžasná osůbka, jsi bytost v tomhle světě....
Netrap se:-*
29.09.2008 14:08:00 | Simísek