I já
Jsem anděl,
jsem zlomená,
Kam zmizel můj svět,
to mi zděl
a řekni to hned.
Jsem zklamaná
a mám na sebe zlost.
Jsem bez jména
a stále nemám dost.
Jsem nechtěná,
jsem zavřená,
jsem naštvaná
a jak víla neviná.
Jsem hvězda,
tak ztracená,
ani sen se mi nezdá,
noc je tak vzdálená
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Holis, Nút, WAYWARD, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)