Operation Rescue II
Anotace: ...záchranná akce, třeba ještě není...
Za rukáv zatahám tě- otoč se,
za dlaň chytím tě- nepouštěj mě,
slovo z úst vypustím- k tobě přece,
krokama tvé doplním- tělěm hřej mě...
Otoč k nebi zrak- neboj se,
zadrž dech v řece- omámí tě,
napni kůži k větru- on tě ponese,
slož své tělo k zemi- ovine tě...
Odpusť zlo zlým- úsměv,
zahrň zlomené štěstím- veď,
zaveď slepé domů- zpěv,
mladým a slabým dej- odpověď...
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, klara07, Walentine
Komentáře (1)
Komentujících (1)