Anotace: mám sny a ideje, které se vytrácejí..když vidím, jak se k sobě ostatní chovají..
stáhnout dolů ? - Ne ! jsme přece spolu..
cítit beznaděj ? - zazpívej si a bude ti hej ..
mezi všechny ostatní ? -jen to ne, jsi přece děvče,co sní..
30.09.2008 12:30:00 | MTRowe