Anotace: Těm, co si pletou šedé hřebce a černé krále možná přijde úsměvná...
Taky bych řekla, velmi myšlenková...realita je, že pro někoho je šedá jen vybledlá černá a pro někoho je černá jen tmavší šedá...a jak se v tom má obyčejný smrtelník vyznat...
30.09.2008 10:27:00 | SZN