Srdce hrdiny
Anotace: Takový malý pokus..
Býval paladin cti,
životem věrně spjatý,
hodlal pro boha a krále krvácet navždy.
Zrazen, on, však krutě byl,
do víru temnot vržen silou bezcitnou.
Odolává démonům nejtemnějším,
v hlubinách pekla osamocen,
o svou víru začít tvrdě bojovat musel.
Jako anděl pomsty na povrch světa znova vkročil,
role mocného soudce osudu se konečně zhostil.
V boji se velké zvony války rozezněly,
duše zrádců spravedlivě do kout temnot zahnány byli.
Přečteno 475x
Tipy 14
Poslední tipující: Liquid vamp, carodejka, strašidýlko-střapatý, Yukki, Issa, NiQuS, *whatsoever*
Komentáře (2)
Komentujících (2)