Kuk...šuměnko, Jarika mi napsala k narozeninám na fotečku, kterou sama fotila..."víš o tom, že jsi šťastná" a ty mi píšeš, že jsem tvoje sluníčko...občas se mi někdo svěří se svou láskou, smutkem, radostí, trápením a já je jen slovy povzbuzuju..a když se trefím, tak z toho mám radost, že jsem pro někoho platná, potřebná...jak dlouho se budeš moci zdržet v Radonicích..jako Cecilka až do neděle???vždyť by nám jen ten jeden den nestačil...dej vědět, ju? ve St a Čt jsem na inventuře, tak tu nebudu...holky, moje, jak my to zvládnem..radostně, viď?
21.11.2005 12:41:00 | Hančí
šumínku, taky se někdy cítím tak, že se mi celý svět hroutí pod rukama. Moc smutná být neumím, tak možná jen na chvilinku a to jdu radši spát, usnout a ráno se probudit, obejmout ty, které mám ráda a uvědomit si, jak š´tastná vlastně jsem, jaké mám štěstí, že mám všechny milované kolem sebe:o)
08.09.2005 10:08:00 | Sunny
V klidu vstupuji,tvou báseň kladně hodnotím,at nezůstane v srdci stín,to přáti smím?
30.08.2005 16:37:00 | takova
Brrr... určité chvilky jsou lepší v minulosti...
básenka suprová!!! :o)
30.08.2005 07:52:00 | Cecilka