365 dní nezapomnění
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=R6WMoAy2dfg
blesky za oknem
odraz tvého těla
slib za zvuků měsíce
vlasy do tvých vlasů
mlčení
zvonky vyzpívaná píseň
pohled v pohledu
v okolních zdech
tichý vzdech
blízkost
dotek za dotekem
na dálku
dlaně na tváři
voda tekoucí
natažené objetí
všechno
vonící květina
tiché prokletí
....
dopad na dno
matoucí
tichá otázka
bez odpovědi
to jsi ty
ztracený talisman
našich setkání
co dál?
nic
uzly na paměti
to asi nezmění
...
Přečteno 257x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Raduzk, Churry, Iva Borecká, Myrja, NikitaNikaT., saddova, Selča, WAYWARD, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)