já totéž zjistila u svýho dílka "Slast"... a to sem ani nepsala bez diakritiky schválně... :o)
13.10.2008 10:53:00 | hanele m.
Snupicku - děkuji za podporu, ale není nutno Saddovou poslat do Salámu nebo jinam... páč za pravdu se stydět nemusí.
u této básně jsem zjistil že liter nevezme text bez diakritiky, takže nejde napsat mírně "retardovanou" básen ve stylu SMS nebo telegrafu... holt umění má své meze :-))
01.10.2008 11:11:00 | Douša
No já bych se nehádal, strašný to je. Ale moje :-) Takže ostatní at sou rádi že strašnej jsem já, a příště bude víc nebo líp?
Příště u toho nebudu spát, čestný pyonírský !!
01.10.2008 11:01:00 | Douša
Saddova to snad opravdu nemyslíš vážně.Osobně bych to zhodnotil hodně kladně.Je to hra slov.A moc pěkná.Doušo opravdu se mi to moc líbí.A hlavně dobrý námět.
01.10.2008 00:04:00 | snupicek
cau poeto, dlouho si tu nebyl,ale jako nepotesils me, me tohle tve dilo prijde dost hrozny - promin :)
30.09.2008 11:34:00 | saddova