Anotace: volná myšlenka
to jo, taky mě vždycky překvapujou ty politický narážky, je super když má někdo takovej přehled, že tam může šoupnout nějakou poznámku o nějaký době nebo o tom napsat celou báseň.
A moc se mi líbí ten tvůj styl, ale to už jsem ti tu psala :)
01.10.2008 13:48:00 | just me
líbí se mi to... jen mě dycky překvapí jak tam zamontuješ něco politickýho, historickýho... nebo tak :o)
29.09.2008 23:45:00 | hanele m.