Hluchohlávky
Anotace: zachyceno od vedle...
Je ticho
nebo křičíme.
Soused splachuje
a přidává ten svůj pšouk.
Od shora line se seriálů bál
a v parku ječí
mrouskavice kočí.
A někde tam
mezi patry
zdechl brouk.
Ne u nás.
Ne, ne!
U nás vysavač furt bzučí.
Přiletovat musím
strašně dlouhý kabel,
jdeme na procházku.
Tak co myslíš?
Vrčí to?
Vrčí?
Dálkovému ovladači
zrovínka moc nevěřím.
Ale jo,
vypnul jsem jističe
sám sobě říkám si.
Zakurtováni jsme šňůrou
pod neustálým napětím
a chráníme si kukuč
němými vzkazy
objetím...
Přečteno 683x
Tipy 22
Poslední tipující: Erion Fate, Holis, NikitaNikaT., Myrja, labuť, Bíša, 6thSun, Belmon, saddova, Tacca, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)