Štěstí
Štěstí v kostce ledu
nehledej jak dosud,
vždy nalezneš brázdy,
steklých slzí zivých objetí.
V zaprášením věku,
tě číst naučí osud,
řádky staví hrázdy
nepřítomné v knížkách pro děti.
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Aka Kiss, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)