Anotace: holka jedna nevděčná...
Ale houby, jen šel pokecat se spřátelenou duší do klubu snů.
Dá biliár a sklenku něčeho dobrého a je spět…
Nevím, ale jestli je to dobře…:o)
22.11.2008 11:40:00 | kouzelníček
saddova,,,a porad jedna velka kritika,jinak je to moc hezky,,,zajimavy napad,chodi ti sny na prochazku casto :D ?
17.10.2008 16:37:00 | strašidýlko-střapatý
sen den, to ti vytknout musim a ten spatny rytmus sis taky mohla odpustit :-)))
30.09.2008 11:10:00 | saddova