Anotace: ...o tom,proč není možné splnit si svůj sen...
Krsáná básenka, s podtextem smutku a veliké touhy, kéž bych Ti mohla pomoci. Pro mne vzhled není důležitý, ale to, co člověk nosí uvnitř. Je několik zpěváků, či zpěvaček, které mají oblejší tvary, vždyť na tem přecik nesende? A u koho ano, pak takový člověk nemá celé srdce. ST! za obsah. Velmi působivé.
30.09.2008 10:18:00 | NikitaNikaT.