Ramadán
Přez den pajšl prázdnej
večer ve švu praskne
nohy v dece
čelem k Mece
obchodník si mlaskne.
Zejtra to prej začne
připravte si prachů fůru
už sem viděl Aláha
jak táhne vozejk do Kárfůru.
Ramadán,Ramadán
zvyky,mýty,šity
zežeru se jako Dán
dole u mešity.
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: Zpátky, Myrja, Marfuša, saddova, Zahir, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)