Tušení
Tvoje tělo se vedle jejího chvělo
To je ale stašná představa...
Já doma sama s dcerou jsem,
a ty si užíváš...
A potom přijedeš
A večer šeptáš mi do ucha: Miluju tě...
Jenže já tucha mám,
že něco se stalo,
ikdyž se to ke mně z tvých úst
hned tak nedostalo...
Ale čas ukázal,
kde že je pravda
A já teď jen vstřebávám,
tu strašnou zprávu
a týden nevím,
kde že mám hlavu...
je to smutné,
ale miluji tě,
vždyť je tu tvá dcera,
je tu tvé dítě...
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Triffid Kolbe, WAYWARD, sondulacek
Komentáře (4)
Komentujících (4)