Teď ?
Pravda je barevná,
určitost nestálá
strach se rozplývá,
když už cesty není zpět
Všude ticho, nic a prázdnota
rozpínající se vpřed
Úzkost je vesmírná
Co bylo je a bude teď ?
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, zemědělec Karel Motyčka, ema mraz
Komentáře (2)
Komentujících (2)