Člověče vstávej
Člověče vstávej,
spíš
Žij, nepřežívej,
spíš s hlavou skloněnou.
Člověče vstávej,
život ti někam zdrhá.
Človíčku malý,
z písku,
hrad svůj stav,
z vody konej své přátele.
Člověče malý,
zámky vzdušných zámků,
slovy otevírej.
Človíčku malý,
z písků svůj život stavíš,
človíčku malý,
vstávej!!
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: s.e.n, Holis, Bíša, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)