Anotace: slzy
Jo, btw, Hvězdný prach je má oblíbená knížka;-). A básenka je skvělá jako vždycky:-). A když už saddova něco odhaluje, tak ja musím taky - kdyby se v robůtkovi BJV trošku přeházela a přidala písmenka, je z toho BIVOJ! Och, to je muž!
30.09.2008 17:29:00 | teranosaur
první část klidně aj sama - myslím z hlediska mne, čtenářky poezie, ta druhá je spíš osobní vzkaz ale jako celek pořád dobrý :o)
30.09.2008 13:11:00 | hanele m.
slunce mozna vyjde,ale uz asi bude porad zatazeno....
roboti VKH- V Kutné Hoře ...safra, to jsem to odhalila :)
30.09.2008 12:57:00 | saddova