Život je boj

Život je boj

Anotace: Taky máte občas pocit, že jste na světě sám...?

Život je zvláštní, život je sázka,
Životem projde nejedna láska.
Život je trápení, ale i štěstí.
Život je nádherný, je to co chci a zároveň i nechci.

Když něco končí tak i něco začíná,
Když končí snídaně začíná svačina.
Když končí život, začíná nový,
Jaký člověk se narodí, to už nikdo neví.

Kudy jen procházím, každý je jiný,
Život je boj a kdo to kdy změní.?
Budu to já a nebo Afričan?
Ne…Nebude to nikdo, ani Američan.

Kolik lidí v tomhle boji, už padlo,
Kolik krásných vztahů, pro peníze padlo.
Ty ale nejsou vše, štěstí Ti nekoupí,
Proč, ale lidi blázní?..Proč to nepochopí.

Žádný špatný krok, nikd už nevrátí,
Kdo nic nemá, ať nemá strach, nic neztratí.
Mít ale pro život nádherný plán,
Tomu já říkám značka ideál.
Autor daweee, 30.09.2008
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

úplně kláásná básnička...:)Se mi mocka líbi

01.10.2008 19:03:00 | Vanesska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí