černá trojka
Anotace: život šel dál. A ani trochu nekulhal.
Ten hajzl šňupal jenom koks.
A v bílém saku se držel dvou holek.
Utápěl svou mysl ve skotské.
A prachů měl víc.
Než.
Dost.
Už nikdy nevylezl ze svého tryskáče.
Nikdy.
Jenom tak kroužil.
Dokola.
„až přistaneme, chci bejt mrtvej“.
Další panák.
A rozséval své pavučiny.
Do tváří těch dvou děvek na palubě.
Zatím co smradlaví tuláci.
Prodávali polámané propisky v ulicích velkoměst.
A opuštění psi.
Ze vzteku.
Trhali stránky Malostranských povídek.
Kulička v ruletě se pomalu dotočila.
A našla si černou trojku.
Smrt se natáhla po kose.
A pravým hákem ukončila to divadlo v oblacích.
Pilot požádal o přistání.
A letištní personál vyčistil tu spoušť na palubě.
Život šel dál.
A ani trochu nekulhal.
Přečteno 483x
Tipy 15
Poslední tipující: Dreamy, Jin&Jang, Quetzal, jusTMee, Myrja, Psavec, J.U. Ray, Lylča, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)