Anotace: Tohle je původně text písně, co jsem kdysi psala pro jednu dnes už rozpadlou kapelu. Není kompletní, skleróza zapracovala, ale to co zůstalo se mi líbí, tak ho možná zkusím nějak dodělat.
Jsi dobrá, dávám si Tě do oblíbených... a ráda se s Tebou seznámím... Počátky... už dnes :-)
03.10.2008 08:18:00 | Levandule
Uff. popsat styl... no spíš metal, ale takový ten melancholicko gotický.
01.10.2008 11:57:00 | Triffid Kolbe