Pravdivé dílko ... nikoho nemůžeme vlastnit. Někdy je to bohužel, jindy bohudík ... přinde na to. ST! za obsah a myšlenky. Skvělé.
30.09.2008 21:44:00 | NikitaNikaT.
Křížení snů, touhy a reality, svobody... Máme se pořád čemu učit. A líp nám to jde v písmenkách než v srdci...
30.09.2008 21:23:00 | Levandule
tady někde pode mnou pravda pravdoucí. a tohle jedna z těch pravd pravdoucích.není těžký psát něco nevyvratitelnýho obecně přijatelnýho to umění je v tom nenechat to sklouznout ke klišé a udržet to v nápaditých obrazech a tobě se to povedlo udržet i vymalovat.
30.09.2008 20:48:00 | kulishak