Proč mé..
Proč mé srdce tolik křičí,
proč,když můžem v klidu snít,
žít dál život,úsměv klíčí,
žít má přece smysl žít.
Proč mé srdce tolik bolí,
proč,když tváře úsměv zná,
smrt si někdy o smrt volí,
smrt si veme a nic dá.
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)