Žena-květina
Nejkrásnější z květin křehká žena,
motýly svádí vůní okvětí,
ve dlaních muže zvadne vzápětí,
s neláskou je-li utržena.
Nejkrásnější z žen křehká květina,
kolem níž slétá se mužů roj,
motýlů křídla strhnou závoj,
z večera do noci pustá, zas jediná.
Přečteno 478x
Tipy 16
Poslední tipující: jita.1965, Triffid Kolbe, Myrja, maena, vapiti, isisleo, Tacca, Iva Borecká, Psavec, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)