Troufám si říct, že forma by se jistě zamlouvala i Saddovce :-))
A filozofie, kterou hledám já? Řeknu to takhle - výtečně jsem si u Tebe pošmakoval, díky ;-)
Jeden rok života je řeka - dravá, rychlá, nevyzpytatelná..místy hluboká a jinde mělká, sem tam útes :-)
12.10.2008 22:05:00 | Chancer
tak touhle básničkou jsi mě tedy dostala!! klobouk dolu, je smutně nádherná!!! -ST-
30.09.2008 22:39:00 | Actafool