metro
Anotace: ..nastoupíš,ale to krásné je ,že nevíš co tě potká..
Hladové chodby
a do útrob jejich,
spěchají krabičky,
jimž od kol srší
jiskřičky..
..snad naděje
kolikpak
smutku či lásky
denně převezou,
jen přelévají city
od stanice
ke stanici..
jeden z nich
nastoupí,
aby rozzářil
zase alespon jedny oči..
pomněnkové
nebo v barvě
kaštánků
a ikdyž bude muset
vystoupit
na příští stanici..
je nesmírně vděčen
za kratičký okamžik,
kdy směl
skrze Tvé oči
sledovat
tu škálu
mihotavých světel..
a tu jiskřičku
štěstí
v daný okamžik..
..ve Tvých očích...
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: carodejka, Myrja, Holis, Tacca, jedam, Verena, adida, J.U. Ray
Komentáře (2)
Komentujících (2)