...někdy tápem...někdy podléháme iluzím...ale jsou věci...alespoň jedna...před kterou někdy utíkáme tak dlouho...abychom nakonec zjistili, že jsme se nehnuli z místa...
01.10.2008 08:07:00 | SZN
Ano, jen po malých doušcích, ať člověk se nezalkne, či neutopí. Líbí se mi Tvé dílko, má pěknou myšlenku, život sám a to já můžu. ST! za obsah.
01.10.2008 07:06:00 | NikitaNikaT.