Pomíjivost

Pomíjivost

Anotace: prý nic netrvá věčně:)

Pomíjivá myšlenka prohnala se hlavou.
Jako kulka prorazila bariéru.
Byla linkou hravou,
jíž déšť smočil kariéru.

Hravá linka skáče po kolejích,
úsečky její krásy byly rozdrceny,
zapomenuty ve šlépějích, v koutě navždy odstrčeny.

Na jejím místě byly stovky jiných myšlenek hravých,
jež nikdy nezpoznaly svět.
Hrály si na cestu tam a poté zpět.
Autor Jajas, 01.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí