Ersébeth Báthory ...
...
Ticho
Ticho a tma
Film celého tvého života ...
...
Jako by
Hrot zlaté jehlice
Zapíchnuté do masa kůže
Vyprovokoval
Tvou zaniklou krásu
Aby
Vykřikla...
...
Zas a znova
Po krvi mladých
Žen ...
Vznášíš se
Mezi záhrobím a zemí
Nenechají ti chvíli spánku
Musí stále oprašovat
Tvé hříchy
Tvou neukojenou touhu
Po lásce a rozkoši ...
...
Ale je pro tebe
Čas umírání
Směrodatný ...
Když
V okamžiku vzkříšení
Své modly
Stále jsi
V krvi neznámých
Panen ...
Ersébeth ...
...
Tvá hříšná podoba
Je v každém z nás
Jen
Tys však měla odvahu
Podívat se pravdě
Do očí
A přiznat si
Stálou touhu
Po krvi ...
Přečteno 379x
Tipy 24
Poslední tipující: Bloodmoon, Myrja, Holis, maena, zemědělec Karel Motyčka, mikyša, vapiti, WhiteSkull, danaska, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)