Vím
Já vím,
teď lituješ toho,
jak žiješ...
Ty tak žít nechceš...
Ale jen zpola...
Tobě vrací se tvůj způsob žití
a bude,
dokud nepochopíš co máš...
Ale po téhle cestě vysněného nenajdeš...
Každá máme "daného svého muže"
Ale ani život s ním není procházka
krásným životem
i s ním se řeší potíže žití...
Jednou možná pochopíš,
co ti chci touto básní říci...
Přeji ti hodně sil,
při plnění tvých "životních úkolů"...
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: mikyša
Komentáře (0)